Βρυξέλλες ΔΝΤ ΔΝΤ δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος – Οικονομία – Τρόικα: Δεν βιαζόμαστε να φύγουμε

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι βολος καρακωστα διαζυγιων βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, δικηγοροι βολοσ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Οικονομία – Τρόικα: Δεν βιαζόμαστε να φύγουμε δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Κανείς δεν βιάζεται. Οι συναντήσεις της τρόικα με τους συνομιλητές της στα Υπουργεία είτε καθυστερούν, Δικηγοροι δημου βολου είτε όταν αρχίζουν βρίσκουν πάντα λόγους να συνεχισθούν σε επόμενες ημέρες χωρίς βιασύνη. Λίγο πολύ σαν να υπάρχει μια άτυπη σιωπηρή συμφωνία από όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο δεν υπάρχει λόγος να τελειώσει ίσως ούτε και τον Νοέμβριο.

Τρία είναι χονδρικά τα «κεφάλαια» που είναι ανοικτά : τα δημοσιονομικά του κ. Στουρνάρα (δημοσιονομικά κενά), τα διοικητικά του κ. Μητσοτάκη (απολύσεις – κινητικότητα) και τα ενεργειακά (ρυθμιστικό πλαίσιο, κ.λ.π.). Από όσα μέχρι στιγμής μαθαίνουμε η τρόικα φαίνεται να θεωρεί «δρομολογημένα» τα ενεργειακά και… περιμένει να ανοίξει η συζήτηση για τα υπόλοιπα με νέα στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Στην “άνεση” με την οποία αντιμετωπίζεται αυτή την φορά ο χρόνος και από τις δύο πλευρές συντελεί αφενός το γεγονός ότι οι μεγάλες δόσεις του Δεκεμβρίου τόσο από το EFSF όσο και από το ΔΝΤ έτσι κι αλλιώς δεν αναμένεται να εκταμιευθούν μέσα στο 2013. Και αφετέρου ότι το Eurogroup την επόμενη εβδομάδα (14/11) θα αρκεσθεί όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα να πάρει το report της τρόικα για την «πρόοδο των εργασιών αξιολόγησης».

Και βέβαια θα υπενθυμίσουν οι κ.κ. Dijsselbloem και Schaeuble (θα παραβρίσκεται σαν υπηρεσιακός ΥΠΟΙΚ, δικηγοροι διαζυγιων βολος έτσι τουλάχιστον λένε στις Βρυξέλλες) στον κ. Στουρνάρα το πόσο είναι ο λογαριασμός που πρέπει να κλείσει έτσι κι αλλιώς πριν κλείσει ο χρόνος. Στην συνέχεια και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συζήτηση για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα.

Τα σχετικά χρονοδιαγράμματα πάντως υπάρχουν (αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έκδοση του “Κεφαλαίου) και το επιτελείο του ΥΠΟΙΚ τα γνωρίζει. Όπως και το τελικό ύψος του «πακέτου» στο οποίο θα καταλήξει η συζήτηση με την τρόικα. Αλλά είπαμε προς το παρόν κανείς δεν έχει λόγο να βιάζεται…

ΠΗΓΗ: www.capital.gr

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους δικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: Δικηγοροι εργατολογοι βολου «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 δικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 δικηγόροι (1/20 του συνόλου). δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, δικηγοροι βολος καρακωστα αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, Δικηγοροι δημου βολου για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: δικηγοροι διαζυγιων βολος «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, Δικηγοροι εργατολογοι βολου ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274789&catID=2
δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *